Zicht op zomer zonder bril of lenzen

Veel mensen die een bril of lenzen dragen, ervaren er in bepaalde situaties ongemak van. Denk bijvoorbeeld aan een rit in de achtbaan, tijdens een festival, last van droge lenzen/ogen tijdens een vlucht en een marathon lopen met een bril waar je op moet letten... Dit zijn er slechts een paar voorbeelden en we kunnen er nog velen benoemen. Wil jij deze zomer ook genieten van scherp zicht zonder bril of lenzen? Dat kan dankzij een veilige ooglaser- of lensbehandeling van Oogziekenhuis Zonnestraal.
Balance 1842292 1280

Gratis QuickScan
Heb je interesse in een ooglaser- of lensbehandeling? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis QuickScan op één van onze 9 locaties door heel Nederland. Binnen 20 minuten weet je of je geschikt bent voor een behandeling en wanneer je kunt starten met het behandeltraject. Tijdens een QuickScan worden verschillende metingen van het oog verricht. Hoe dik is het hoornvlies? Hoe diep is de voorste oogkamer? Wat is de kromming van de voor- en achterkant van het hoornvlies? Allemaal vragen waarop je een antwoord krijgt tijdens de QuickScan en waardoor je weet of je jouw ogen kunt laten ooglaseren.

Je kunt je ook aanmelden via de e-mail: infolasercentrum@oogziekenhuiszonnestraal.nl.

Ben jij er klaar voor om deze zomer te genieten van scherp zicht tijdens je vakantie, hobby of werk? Dan ben je van harte welkom bij Oogziekenhuis Zonnestraal! Onze oogartsen hebben al meer dan 20 jaar ervaring in ooglaser- en lensbehandelingen en staan garant voor kwaliteit. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Jongen uitzicht

Wanneer kun je je aanmelden?
- Als je een bril of lenzen nodig hebt tijdens het autorijden of het TV kijken
- Als je 18 jaar of ouder bent
- Als er géén staar bij jou is geconstateerd

Voor meer informatie over staar, klik hier.

naar boven