Oogziekenhuis Zonnestraal Zaandam

Oogziekenhuis Zonnestraal in Zaandam bevindt zich in de gloednieuwe Zorgboulevard. Klik hier voor de plattegrond met looproute vanaf de parkeerplaats.
 

Routekaart zaandam

Routebeschrijving

Met de auto:
Vanuit de richting Amsterdam
Vanuit de Zeeburgertunnel en de Coentunnel bereikt u de A8. U neemt de afslag Zaandam Centrum en rijdt naar de rotonde. U ziet het ziekenhuis aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden.

Vanuit de richting Leeuwarden, Purmerend
Via de A7 houdt u de richting Zaandam aan. U bereikt dan de rotonde. U ziet het ziekenhuis nu aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden naar de parkeerplaats.

Vanuit richting Alkmaar
Via de A8 neemt u de afslag Zaandam Centrum. U bereikt dan de rotonde. U ziet het ziekenhuis nu aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden naar de parkeerplaats.

Met het openbaar vervoer:
Het Zaans Medisch Centrum heeft een eigen bushalte, u kunt voor het ziekenhuis in en uit stappen.Vanaf Station Zaandam vertrekken twee bussen naar het Zaans Medisch Centrum: lijn 64 en lijn 69. Ook kunt u reizen met buslijn 391 & lijn 395.

Oogziekenhuis Zonnestraal in de Zorgboulevard

Oogziekenhuis Zonnestraal is gevestigd met een gloednieuwe polikliniek en operatiecomplex in de Zorgboulevard van Zaandam. 

Koningin Julianaplein 32
1502 DV Zaandam

Routebeschrijving
De routebeschrijving naar Oogziekenhuis Zonnestraal blijft ongewijzigd. U kunt uw auto, zoals u gewend bent, parkeren in de parkeergarage. Als u met het openbaar vervoer reist, kunt u via een reisplanner uw reis plannen.

Looproute parkeergarage naar Oogziekenhuis Zonnestraal

  • Parkeer uw auto, zoals u gewend bent, in de parkeergarage.
  • Loop door de gang onder het gebouw door naar de Zorgboulevard. U kunt de gele borden met ‘Ziekenhuis’ volgen.
  • Loop naar links, aan uw linkerhand vindt u de ingang van de Zorgboulevard.
  • In het voorportaal vindt u twee liften. Neem de lift naar de tweede etage.
  • U stapt direct uit bij Oogziekenhuis Zonnestraal en wordt door ons ontvangen.
Download de looproute

Video van de nieuwe locatie in de Zorgboulevard

Samenwerking Oogziekenhuis Zonnestraal en ZMC

Sinds 1 januari 2013 heeft de joint venture de exploitatie van de oogheelkunde in het Zaans Medisch Centrum overgenomen. De samenwerking garandeert de beschikbaarheid en kwaliteit van oogheelkundige zorg in de regio Zaandam en waarborgt deze zorg op lange termijn. Kwaliteit van zorg en efficiency zijn de pijlers, waarbij de oogheelkundige zorg vanuit de behoefte van de patiënt wordt georganiseerd. “Deze samenwerking biedt ons een unieke kans om de kwaliteit van oogheelkundige zorg in de regio te versterken en uit te bouwen. In het gespecialiseerde Oogziekenhuis Zonnestraal hebben wij de ideale partner op het gebied van oogheelkunde gevonden om dit doel te realiseren” aldus Rob Dillmann, bestuursvoorzitter Zaans Medisch Centrum.Voor de patiënt betekent deze samenwerking nog betere dienstverlening: korte wachttijden en uitbreiding van behandelmogelijkheden.

naar boven