Oogziekenhuis Zonnestraal Hoogeveen

Deze locatie van Oogziekenhuis Zonnestraal in Hoogeveen beschikt over een volledig geoutilleerde polikliniek en operatiecentrum. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald) tegenover het pand.

Hoogeveen klein

Routebeschrijving

Met de auto:
A28 vanaf Fluitenberg
Neem afslag 27-Fluitenberg richting Fluitenberg/Hoogeveen-Noord. Sla linksaf naar de Viaduct Fluitenberg/de N374. Ga verder op de Toldijk, richting de Pesserstraat en neem op de rotonde de derde afslag naar de Industrieweg. Sla rechtsaf naar de Brinkstraat daarna direct linksaf naar de Willemskade en sla rechtsaf naar de Markt waar Oogziekenhuis Zonnestraal zich bevindt. 

A28 vanuit Knooppunt Hoogeveen
Neem afslag-26 Hoogeveen richting Hoogeveen. Sla linksaf naar de Schutstraat. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Van Limburg Stirumstraat. Sla rechtsaf naar de Blankenslaan-Oost. Weg vervolgen naar de Willemskade en sla rechtsaf naar de Markt. Oogziekenhuis Zonnestraal bevindt zich aan uw linkerhand. 

Met het openbaar vervoer:
Vanaf Treinstation Hoogeveen is het mogelijk om buslijn 27, 30, 31, 36 of 530 te pakken richting bushalte Willemskade. Vanaf de halte is het nog ongeveer 2 minuten lopen. Loop richting de Willeskade, sla de eerste weg rechtsaf naar de Markt waar Oogziekenhuis Zonnestraal zich bevindt. 
 

Oogziekenhuis Zonnestraal en Treant bieden samen oogzorg in regio Hoogeveen

Oogziekenhuis Zonnestraal Hoogeveen en Treant zorggroep gaan intensief samenwerken om de oogheelkundige zorg in de regio Hoogeveen vorm te geven. Oogziekenhuis Zonnestraal neemt zowel de poliklinische- als operatieve zorg voor oogpatiënten van Treant in de regio Hoogeveen op zich. Hiertoe verplaatst Oogziekenhuis Zonnestraal haar oogkliniek in overleg met Treant nog voor de zomer naar een nieuwe locatie in Hoogeveen. Door de samenwerking kunnen patiënten in Hoogeveen mogelijk weer op de locatie Bethesda oogheelkundige zorg krijgen en worden de wachtlijsten verkort. 

Meer informatie kunt u vinden op: http://bit.ly/2F1d6Hg

naar boven