Oogziekenhuis Zonnestraal Hilversum

Oogziekenhuis Zonnestraal is gehuisvest aan de 's-Gravelandseweg 76 te Hilversum. De locatie is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer vanaf Station Hilversum. Parkeren is gratis en mogelijk in de parkeergarage van het pand.

Routekaart hilversum klein

Vanaf Utrecht/A27
Neem afslag Hilversum (afslag 33). Sla bij de eerste stoplichten linksaf en rijd over de Diependaalselaan. Eerste rotonde rechtdoor op de Diependaalselaan. Tweede rotonde rechtdoor op de Diependaalselaan. Derde rotonde rechtdoor op de Diependaalselaan. Houd rechts aan op de Diependaalselaan. Vierde rotonde eerste afslag op de Vreelandseweg richting de Geer van Mesdagweg. Na 1.9 km rechtsaf de ’s-Gravelandseweg op. Na 350 meter bevindt Oogziekenhuis Zonnestraal zich aan uw linkerhand.

Vanaf Amsterdam/A2
Neem afslag Vinkeveen (afslag 4). Rijd de N201 op richting Hilversum. Ga na 12 km schuin rechts de Vreelandseweg op. Ga rechtdoor op de rotonde richting Hilversum. Neem na 120 m de tweede afslag op de rotonde (op de Vreelandseweg). Ga na 2 km rechtsaf de ’s-Gravelandseweg op. Na 350 meter bevindt Oogziekenhuis Zonnestraal zich aan uw linkerhand.

Vanaf Amsterdam, Amersfoort/A1
Neem afslag Laren (afslag 9). Ga na 225 m linksaf de Hilversumseweg op (N525). Neem na 1.8 km de eerste afslag op de rotonde (Johannes Geradtsweg). Ga na 2.7 km linksaf de 's-Gravelandseweg op. Na 350 meter bevindt Oogziekenhuis Zonnestraal zich aan uw linkerhand.

Vanaf treinstation Hilversum stoppen bus 105 en bus 106 richting ‘s-Graveland voor de deur van Oogziekenhuis Zonnestraal.