Rondom de vestiging Oogziekenhuis Zonnestraal is ruime parkeergelegenheid waar u uw auto gratis kunt parkeren tijdens uw bezoek. Let op: routebeschrijvingen van internet en navigatiesystemen geven het laatste deel van de route niet goed weer en zijn daarmee niet betrouwbaar. Volg daarom onderstaande beschrijvingen.

Routekaart haarlem

Vanuit Amsterdam (A10):

• Neem op de A10 de afslag Haarlem en volg de borden via de N200 (Halfweg) naar de A200 richting Haarlem.
  • Voorbij het knooppunt Rottepolderplein neemt u de afslag richting Centrum.
  • Volg het bord Centrum en ga bij het tweede stoplicht links richting Zandvoort / Heemstede en direct bij het eerste stoplicht gaat u weer links de ventweg op.

Vanuit Alkmaar/Amstelveen (A9):

• Op de A9 bij het knooppunt Rottepolderplein neemt u de afslag Amsterdam / Halfweg / Haarlem (A200) richting Haarlem.
  • Op de A200 neemt u de afslag richting Centrum.
  • U kunt meteen rechts de parkeerplaats op.

Vanuit Den Haag/Schiphol (A4/A5):

• Ga vanaf de A4 bij knooppunt De Hoek via de A5 richting Haarlem.
  • Bij het knooppunt Rottepolderplein neemt u de afslag Amsterdam / Halfweg / Haarlem (A200) richting Haarlem.
  • Op de A200 neemt u de afslag richting Centrum.

Trein
Komt u met de trein, stap dan uit bij Station Spaarnwoude.

• Loop via de voetgangersbrug de Amsterdamsevaart over (niet richting IKEA).
  • Hierna loopt u parallel aan de Amsterdamsevaart richting Haarlem.
  • Na ongeveer 10 minuten vindt u aan de linkerkant het Gebouw Haerlemmerpoort waarin Oogziekenhuis Zonnestraal gevestigd is.

Afhankelijk van welke bus u neemt, stapt u uit bij:

• Halte Van Zeggelenplein, vanaf hier is het ongeveer 4 minuten lopen
  • Halte Prins Bernhardlaan, vanaf hier is het ongeveer 2 minuten lopen.