Oogziekenhuis Zonnestraal Emmeloord

Oogziekenhuis Zonnestraal locatie Emmeloord bevindt zich in het Dokter J.H. Jansencentrum ziekenhuis (MC Emmeloord) en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Voor de laatste ontwikkelingen over de huidige situatie van de MC Groep kunt u hier het nieuwsbericht lezen.

Routekaart emmeloord klein

A6 vanuit Lelystad:
Neemt u afslag 14 (Emmeloord). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf (Hannie Schaftweg, N717). Na 300 meter neemt u de 2e afslag op de rotonde. Na 600 meter neemt u de 2e afslag op de rotonde.
Na 1 kilometer gaat u rechtsaf, dit is de oprit van de N351 (richting Urk). Na 300 meter gaat u links (Urkerweg). Na 400 meter ziet u aan uw rechtkant MC Emmeloord (Dokter J.H. Jansencentrum).

A6 vanuit Lemmer:
Neemt u afslag 15 (Emmeloord). Aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf (Muntweg). Op de rotonde gaat u rechtdoor (Espelerweg). U neemt de eerste weg links (Espelerlaan). Vervolg de weg naar Onder de Toren. Sla rechtsaf naar de Korte Dreef. Vervolg de weg naar de Urkerweg. U ziet aan uw linkerkant MC Emmeloord (Dokter J.H. Jansencentrum).

Lijn 141 Urk - Zwolle en de interliner 315 vanaf Groningen via Lemmer naar Lelystad, stoppen beide bij de bushalte voor het ziekenhuis.