Oogziekenhuis Zonnestraal Doetinchem

Oogziekenhuis Zonnestraal te Doetinchem is gevestigd op de Vlijtstraat 50-A en is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren is gratis bij het pand.

Oogziekenhuis Zonnestraal te Doetinchem is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is een ruime parkeerplaats voor en achter het gebouw en er staat een bushokje voor het pand.

Routekaart doetinchem

Vanaf de A18:
    Neem afrit 4 Doetinchem Oost; richting Doetinchem. Ga bij de 2de verkeerslichten linksaf (Havenstraat). Neem de eerste straat rechts (Gildenstraat); 1ste straat rechts (Vlijtstraat).

Vanaf het station (Terborgseweg)

Richting Gaanderen/Terborg; bij tweede verkeerslichten rechts (Oostelijke Randweg). Rechtdoor tot tweede verkeerslichten, daar links (Bedrijvenweg), verkeerslichten rechts (Havenstraat). Eerste straat rechts (Gildenstraat). Eerste straat rechts en u bevindt zich op de Vlijtstraat, Oogziekenhuis Zonnestraal is nummer 50A.

Vanaf de Molen bij het Centrum (C Missetstraat), richting bedrijventerrein (Havenstraat). Over de spoorlijn en rijdt rechtdoor bij de eerst volgende rotonde. Daarna eerste straat links en u bent bij Oogziekenhuis Zonnestraal.

Bus:

Lijn 28

• Stap uit bij Halte Watertoren.
    • Loop in zuidelijke richting naar Bedrijvenweg
    • Oversteken richting Havenstraat en rechtsaf het fietspad op (loop links voor uw eigen veiligheid!)
    • Rechtdoor lopen de Vlijtstraat op; na 235 m links (totale afstand ca 650 m, 9 -11 minuten lopen).

Lijn 24 (richting ’s-Heerenberg)

• Stap uit bij Halte Wijnbergsebrug.
    • Loop naar de rotonde en ga rechtsaf de Havenstraat in (richting tankstation).
    • Ga de eerste zijstraat linksaf (Vlijtstraat)
    • Volg de Vlijtstraat (ongeveer 650 m met flauwe bocht naar links) tot bij de bocht naar rechts
    • Aan uw rechterhand ziet u Oogziekenhuis Zonnestraal. (totale afstand ca 900 m, ca.14 minuten lopen).