Ooglaseren en Lenzen

Ooglaser- en lensbehandelingen met optimaal resultaat:

  • Veilig: oogartsen met 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk plan
  • Direct geholpen

Scherp zicht
Heeft u last van het dragen van uw lenzen of zorgt het dragen van uw bril voor problemen zoals bij het sporten of tijdens het werk? Oogziekenhuis Zonnestraal biedt u hiervoor verschillende bril- en lensvervangende oplossingen zoals een ooglaser- of lensbehandeling. Onze gespecialiseerde oogartsen hebben 20 jaar ervaring in refractiechirurgie en staan garant voor kwaliteit.

Ooglaseren 450

Ooglaseren
Samen met één van onze specialisten bespreekt u vooraf de mogelijkheden voor het laseren van uw ogen. De oogarts geeft u een deskundig advies over de medische mogelijkheden waardoor u geen bril of lenzen meer nodig heeft. Op basis hiervan kunt u de juiste keuze maken, afgestemd op uw wensen.  

Lensbehandeling
Welke behandeling voor u het beste resultaat oplevert, kan te maken hebben met wat u in het dagelijks leven doet. Ook uw leeftijd kan hierbij een rol spelen. Er zijn verschillende soorten kunstlenzen, daarom worden uw ogen uitgebreid onderzocht. U ontvangt van één van onze deskundige oogartsen een persoonlijk advies over de lensbehandeling. Daarnaast wordt u duidelijk geïnformeerd over wat u kunt verwachten, zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

Uitgebreid vooronderzoek
Voordat u een ooglaser of lensbehandeling ondergaat, doorloopt u meerdere stappen om na te gaan of uw ogen geschikt zijn voor een bril- of lensvervangende behandeling. De eerste stap is een QuickScan. Uw ogen worden onderzocht zodat u weet welke behandeling voor u mogelijk is. De vervolgstap is een uitgebreid vooronderzoek. Tijdens dit uitgebreide onderzoek nemen wij ruim de tijd voor u en wordt u zowel door een optometrist als een oogarts grondig onderzocht. Hierna kunt u de verschillende mogelijkheden op het gebied van bril- of lensvervanging goed afwegen en samen met de oogarts de juiste keuze maken voor uw ooglaser- of lensbehandeling.

Download digitale folder
naar boven