OK-collega's gezocht

Ben jij toe een nieuwe najaarsoutfit? Wij bieden je comfortabele handschoenen, op maat gesneden kleding en trendy gekleurde mondkapjes met matching schoenen. Daarnaast fijne collega’s, prettige werktijden, flexibiliteit én een goed salaris.

Ben jij gediplomeerd OK-assistent, OK-assistent 2e deskundigheid of Anesthesiemedewerker? Wil jij werken in een klein team, met veel zelfstandigheid? Is patiënttevredenheid voor jou zeer belangrijk? Word je enthousiast van de mogelijkheden bij een focuskliniek, zoals specialisatie en prettige en flexibele werktijden (16-36 uur per week)? Dan ben je helemaal op je plek op één van de locaties van Oogziekenhuis Zonnestraal!

Wie zijn wij?

Oogziekenhuis Zonnestraal is met 9 locaties in Nederland uitgegroeid tot één van de grootste gespecialiseerde aanbieders van oogheelkundige zorg. Als focuskliniek kunnen wij door optimaal ingerichte zorgverlening veel patiënten voorzien van een breed aanbod van behandelingen en bieden we persoonlijke, hoogkwalitatieve zorg op maat. Onze professionals leveren deskundige oogzorg met goede ondersteuning en korte communicatielijnen in een ontspannen sfeer.

Voor verschillende van onze locaties zijn we op zoek naar collega’s die kunnen assisteren op de OK. De werktijden op onze OK’s zijn van maandag t/m vrijdag, geen avonden of weekends dus!

Wie ben jij?

Je bent NZF-gediplomeerd OK-assistent of Anesthesiemedewerker, verder ben je klantgericht, stressbestendig en heb je een collegiale instelling. Je haalt veel voldoening uit hoogkwalitatief specialistisch werk in kleine teams. Flexibele inzetbaarheid op verschillende dagen is voor jou geen enkel probleem. Ervaring in de oogheelkunde is een pré maar niet noodzakelijk.

Wat wij bieden

  • Een dynamische baan in een uitdagende en collegiale omgeving.
  • Salarisindicatie is afhankelijk van ervaring, inschaling volgens CAO-Z fwg-55
  • Oogziekenhuis Zonnestraal kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, vergoeding van bij-/nascholing en deelname aan een collectieve pensioenverzekering.
Bij aanname ontvang je een paar Crocs in jouw maat en lievelingskleur.
Nieuwe outfit

Is dit jouw baan?

Voor informatie over de vacature kan er contact worden opgenomen met:

  • Jacqueline Baden, operationeel manager Hilversum en Lelystad: 06-30601242
  • Peter Faasen, operationeel manager Amsterdam, Haarlem en Zaandam: 06-57346684
  • Jarno Koren, operationeel manager Amersfoort, Doetinchem en Hoogeveen: 06-83948592

Interesse? Solliciteren kan via onze website door op onderstaande button te klikken.

Screening door een extern bureau van CV, diploma's, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) zal deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

9
locaties in Nederland
380
medewerkers
8.4
patiënttevredenheid
naar boven