Voorlichtingsavond over ooglaser- en lensbehandelingen

12 januari 2017

Wilt u liever geen bril of lenzen meer dragen? Oogziekenhuis Zonnestraal biedt u hiervoor verschillende oplossingen. Op dinsdag 31 januari 2017 organiseren wij speciaal voor u een voorlichtingsavond. De bijeenkomst vindt plaats in het Oogziekenhuis Zonnestraal te Amersfoort. Deze avond kunt u kosteloos bijwonen.

Tijdens deze avond geeft onze oogarts Ton Smit een uitgebreide presentatie over de mogelijkheden van lens- of brilvervangende behandelingen bij Oogziekenhuis Zonnestraal.

Het programma
19.15 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur Presentatie door oogarts Ton Smit
Onderwerpen die aan bod komen:

• Ooglaserbehandelingen
  • Lensbehandelingen

20.30 uur Mogelijkheid om een afspraak te maken voor een QuickScan
21.00 uur Afsluiting van de avond

Datum: 31 januari 2017
Locatie: Ruimtevaart 50-56, Amersfoort

Aanmelden
De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die een bril of contactlenzen draagt en overweegt om een laser- of lensbehandeling te laten verrichten. Wilt u de avond bijwonen? Meld u dan aan bij het Oogziekenhuis Zonnestraal via infolasercentrum@oogziekenhuiszonnestraal.nl. Aanmelden kan tot en met maandag 30 januari 2017. Geef hierbij uw naam en telefoonnummer en het aantal personen door waarmee u deze avond bezoekt.