Samenwerking Oogziekenhuis Zonnestraal en Visser Contactlenzen

20 december 2016

Oogziekenhuis Zonnestraal gaat voor de contactlensspreekuren in de locaties Haarlem en Zaandam per 1 januari 2017 een samenwerking aan met Visser Contactlenzen.

Oogziekenhuis Zonnestraal is de grootste oogheelkundige zorgverlener van Nederland met een breed aanbod van oogheelkundige zorg op meerdere locaties. Om ons te focussen op het verhogen van de kwaliteit van onze oogzorg en het serviceniveau, hebben wij besloten om voor onze contactlensspreekuren in de locaties Haarlem en Zaandam per 1 januari 2017 een samenwerking aan te gaan met Visser Contactlenzen.

Visser Contactlenzen is een contactlenzenpraktijk met een team van toegewijde optometristen dat zich heeft gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen op medische indicatie. Inmiddels heeft Visser Contactlenzen 25 vestigingen en staat zowel nationaal als internationaal bekend als het meest toonaangevende bedrijf op dit gebied. Onze locatie Amersfoort heeft al sinds september, naar alle tevredenheid, een samenwerking met Visser Contactlenzen.

Afspraak voor medische contactlenzen in 2017
Als u in 2017 een afspraak wilt voor medische contactlenzen op de locatie Amersfoort, Haarlem of Zaandam kunt u bij Visser Contactlenzen via telefoonnummer
088 900 80 80 een afspraak maken. Uw afspraak vindt plaats op uw vertrouwde locatie van Oogziekenhuis Zonnestraal, maar u wordt dan gezien door een gespecialiseerde optometrist van onze partner Visser Contactlenzen. 

In de komende periode zal Oogziekenhuis Zonnestraal samen met Visser Contactlenzen werken aan een goede overdracht van het huidige klantenbestand en het in inrichten van de samenwerking. We zullen daarbij natuurlijk veel aandacht besteden aan het zorgvuldig informeren van de bestaande klanten en de vastlegging van de samenwerkingsafspraken.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 877 77 77.

Wij verheugen ons op een goede samenwerking!

naar boven