Oogziekenhuis Zonnestraal schiet te hulp bij patiënten MC Slotervaart

21 november 2018

Oogziekenhuis Zonnestraal is door alle zorgverzekeraars gevraagd om een gedeelte van de oogheelkundige patiënten van MC Slotervaart te voorzien van zorg. Een vraag waar Oogziekenhuis Zonnestraal uiteraard gehoor aan wil geven. Patiënten kunnen dan ook op korte termijn een afspraak maken in de omringende vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Hilversum en Amersfoort. Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar via: 088 877 77 77.

MC Slotervaart geeft aan dat patiënten die nu onder behandeling zijn bij MC Slotervaart, de komende dagen een brief krijgen van MC Slotervaart waarin staat welke instelling de zorg overneemt. Poliklinieken van MC Slotervaart zullen de komende weken voor zover nodig beschikbaar blijven voor de zorgvuldige overdracht van de patiënten.