Oogziekenhuis Zonnestraal in Zaandam is verhuisd naar de Zorgboulevard

27 december 2016

Oogziekenhuis Zonnestraal is in de periode van 21 tot en met 23 december 2016 verhuisd naar een gloednieuwe polikliniek met een operatiecomplex in de Zorgboulevard van Zaandam. Sinds dinsdag 27 december vinden alle controleafspraken, onderzoeken, oogmetingen en behandelingen plaats op onze nieuwe locatie.

We blijven bij u in de buurt, ons nieuwe huisnummer is:
Koningin Julianaplein 32
1502 DV Zaandam

De routebeschrijving naar Oogziekenhuis Zonnestraal blijft ongewijzigd. U kunt uw auto, zoals u gewend bent, parkeren in de parkeergarage. Als u met het openbaar vervoer reist, kunt u via een reisplanner uw reis plannen.

Looproute van deparkeergarage naar Oogziekenhuis Zonnestraal

• Parkeer uw auto, zoals u gewend bent, in de parkeergarage.
  • Loop door de gang onder het gebouw door naar de Zorgboulevard. U kunt de gele borden met ‘Ziekenhuis’ volgen.
  • Aan uw rechterhand, tegenover de ingang van de polikliniek van het ZMC, vindt u de ingang van de Zorgboulevard
  • In het voorportaal vindt u twee liften. Neem de lift naar de tweede etage.
  • U stapt direct uit bij Oogziekenhuis Zonnestraal en wordt door ons ontvangen.

Video van de nieuwe locatie in de Zorgboulevard

Interieur zaandam
Interieur zaandam 2