Oogziekenhuis Zonnestraal Doetinchem 10 jaar!

02 juli 2018

Op 1 juli 2008 opende Oogziekenhuis Zonnestraal haar derde vestiging in Doetinchem. Het afgelopen decennium groeide het team van twaalf uit naar 49 medewerkers, waarvan elf al tien jaar in dienst zijn. Vestigingsmanager Jarno Koren vertelt trots: “Met elkaar leveren wij elke dag met veel aandacht voor onze patiënten hoogwaardige oogheelkundige zorg in de moderne kliniek aan de Vlijtstraat in Doetinchem.”

Met het deskundige team van specialisten bieden we ook in Doetinchem een breed zorgaanbod. Zo kunt u terecht voor (premium) lenzen bij staar, verhoogde oogdruk (glaucoom), ooglidcorrecties, netvliesveroudering (macula degeneratie) en scheelzien. Op de speciale kinderpolikliniek op de eerste etage behandelen we sinds enkele maanden tegen de progressie van myopie (bijziendheid). Dankzij de hoogopgeleide specialisten en hun jarenlange ervaring (enkele specialisten zijn al 30 jaar werkzaam als oogarts) beschikt Oogziekenhuis Zonnestraal in Doetinchem over kennis van minder bekende oogaandoeningen.

De vestiging viert van maandag 2 tot vrijdag 6 juli feest. Naast een feestelijke aankleding is er een lekkere traktatie voor de patiënten. Koren: “We zijn erg trots dat we dankzij het vertrouwen van onze patiënten en verwijzers ons 10-jarig bestaan mogen vieren.”

Opening door wethouder
Img 20180702 wa0003
Img 20180702 wa0002
naar boven