Mensen zien. Mensen laten zien.

Oogziekenhuis Zonnestraal is een oogheelkundig ziekenhuis met expertise en persoonlijke aandacht voor elke patiënt. Als focuskliniek met 9 locaties en 45 oogartsen richten wij ons op hoogwaardige en efficiënte oogheelkundige zorg waarbij de toegankelijkheid voor de patiënt een zeer belangrijke rol inneemt. Innovatie en kwaliteit, zowel op medisch vlak als in het contact met onze patiënten zijn buitengewoon belangrijk om te zorgen dat de patiënt wordt voorzien van de beste zorg.

De beste oogheelkundige zorg voor iedereen!
Oogziekenhuis Zonnestraal levert met toewijding oogheelkundige zorg aan jong en oud. Door onze kennis en expertise kunnen wij in onze focuskliniek veel patiënten voorzien van een breed aanbod van de juiste behandelingen. De aandoeningen zoals staar, glaucoom en macula degeneratie zijn voor onze deskundigen zeer bekend terrein, zij beschikken over uitstekende kennis en een goede opleiding. Sinds de oprichting in 2004 van het oogziekenhuis zijn er bijvoorbeeld meer dan 10.000 staaroperaties per jaar verricht en hebben wij ruim 350.000 patiënten mogen ontvangen.

We zijn trots op het feit dat kinderen, vaak al op jonge leeftijd, zich op hun gemak voelen in een omgeving waarbij ook aandacht is voor hun eigen belevingswereld met hun wensen en verwachtingen. De jonge patiënten voelen zich veilig en krijgen samen met hun ouders/verzorgers persoonlijke aandacht en een duidelijk en transparant behandelplan zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn.  

Onze medewerkers
De mensen die werken bij Oogziekenhuis Zonnestraal zijn toegewijd, ondernemend en professioneel. We denken voortdurend vanuit de patiënt en zullen er alles aan doen om elke patiënt te voorzien van deskundige en persoonlijke aandacht. Daarnaast zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de patiënt zich prettig en veilig voelt in een betrouwbare rustige omgeving.

Laseren en lenzen
Er zijn diverse redenen waarom er door iemand wordt gezocht naar een vervanging voor het dragen van een bril of lenzen. De verwachtingen en wensen zijn essentieel bij het vinden van de juiste oplossing. Op het gebied van ooglaseren en kunstlenzen heeft Oogziekenhuis Zonnestraal een uitstekend expertisecentrum waar met kennis van de laatste innovaties, deskundige ervaring en behandeling veel mensen geholpen zijn. De specialisten van Oogziekenhuis Zonnestraal behandelen alle vormen van deze refractiechirurgie en doen dit al jaren naar volle tevredenheid. 

Moderne apparatuur
Bij Oogziekenhuis Zonnestraal maken we gebruik van moderne apparatuur die getest is op de beste werking en het hoogst haalbare resultaat voor de patiënt. Deze apparatuur wordt continu voorzien van de laatste soft-en hardware updates met aanpassingen n.a.v. de laatste ontwikkelingen.

Klaar voor de toekomst
De behoefte aan goede oogheelkundige zorg zal de komende jaren toenemen. Oogziekenhuis Zonnestraal is met onze 380 medewerkers voorbereid op het geven van de beste behandeling voor elke patiënt!

Onderdeel van Bergman Clinics 
Oogziekenhuis Zonnestraal is onderdeel van Bergman Clinics. Lees hier meer.

9
locaties in NL
380
medewerkers
45
oogartsen
8.3
patiënttevredenheid
naar boven