Informatieavonden

Informatieavond macula degeneratie - Amsterdam

Op dinsdag 18 juni van 19.00 tot 21.00 uur organiseert Oogziekenhuis Zonnestraal een informatieavond over macula degeneratie. Tijdens deze informatieavond geeft oogarts P.H.B. Kok in samenwerking met een optometrist een presentatie over droge en natte maculageneratie en wanneer injecties zinvol zijn. Tevens wordt stap voor stap uitgelegd hoe dit traject verloopt. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast vertellen expertisecentrum Koninklijke Visio en hulpmiddelenleverancier Optelec hoe personen met een visuele beperking dankzij hulpmiddelen, ICT oplossingen en trainingen minder snel afhankelijk worden. Ook zijn er stands aanwezig waar diverse hulpmiddelen kunnen worden gedemonstreerd en uitgeprobeerd.

Praktische informatie
De informatiebijeenkomst vindt plaats bij Oogziekenhuis Zonnestraal Amsterdam. 

Datum Dinsdag 18 juni 2019
Tijd     19.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Adres Hettenheuvelweg 45, Amsterdam Zuidoost
(naast Koninklijke Visio Amsterdam)


Oogziekenhuis Zonnestraal is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren is mogelijk op het terrein van Oogziekenhuis Zonnestraal.

Aanmelden
De toegang is gratis. U dient zich wel vooraf aan te melden via infoamsterdam@oogziekenhuiszonnestraal.nl. Geef hierbij aan dat u zich aanmeldt voor de informatieavond maculadegeneratie van 18 juni, onder vermelding van uw naam en telefoonnummer en met hoeveel personen u komt. Doe dit tijdig, want het aantal plaatsen is beperkt

naar boven